Perníčky (druhý den jsou měkké)
2. 12. 2007
Potřebujeme:
2vejce,
2lžíce medu,
3dkg sádla,
18dkg cukru,
35dkg hladké mouky,
8ks hřebíčku,
8ks nového koření,
citronová kůra,
1lžička skořice,
1lžička jedlé sody
(lžička-kávová, cit. kůra dle chuti, hřebíček a nové koření rozdrtíme...)
Postup:
med a sádlo rozehřejeme(nesmí vařit!) přidáme cukr, vejce a rozšleháme. Ostatní přísady dáme na vál a tvoříme těsto.
2vejce,
2lžíce medu,
3dkg sádla,
18dkg cukru,
35dkg hladké mouky,
8ks hřebíčku,
8ks nového koření,
citronová kůra,
1lžička skořice,
1lžička jedlé sody
(lžička-kávová, cit. kůra dle chuti, hřebíček a nové koření rozdrtíme...)
Postup:
med a sádlo rozehřejeme(nesmí vařit!) přidáme cukr, vejce a rozšleháme. Ostatní přísady dáme na vál a tvoříme těsto.
Pečeme na 150°C.
!Druhý den jsou měkké...
RECEPT NAPSALA: Nikola Kalusová
NICK: Nikola.FP
NICK: Nikola.FP
!ZA TENTO RECEPT RUČÍM!
Komentáře
Přehled komentářů
Stránky jsou moc pěkné je to ho tu hodně ke čtení....receptík vypadá dobře, ale těžko soudit..mám svůj rodinný vyzkoušený tak nevím zda zkoušet jiný...vždy jsem měla perníčky tvrdé když jsem sáhla po jiném receptu. ALE JINAK FAKT KRÁSNÝ STRÁNKY
MOOOC PĚKNÝ
(Fifi30, 2. 12. 2007 20:36)